Om mig

Lång erfarenhet

Jag brinner för att hjälpa andra

Vad roligt att du funderar på att vända dig till mig, Åsa Forssberg som äger och driver Å.M.F Office Services. Min målsättning att göra tillvaron lite mer enklare för alla som har företag. Jag erbjuder därför en komplett lösning för den som så önskar. Det går lika bra att anlita mig för enstaka arbetsuppgifter om man hellre vill det.

Var finns mitt företag?

Jag är inte begränsad till geografisk ort

Mitt företag finns i Gävle. I dagens digitaliserade samhälle så är det dock möjligt för mig att erbjuda mina tjänster till alla runt om i Sverige. Många arbetsuppgifter kan utföras med datorns hjälp. Vill du koppla om din telefon så att jag tar dina inkommande samtal så går även detta alldeles utmärkt, oavsett var ditt företag är beläget.

Nöjda kunder

Alltid 100 procent nöjd kund

Fördelen med mig är min flexibilitet. Det är alltid kundens behov och önskemål som får styra hur arbetet läggs upp. Jag är därför noga med att ta reda på exakt vad det är som varje enskild kund förväntar sig och lägger upp arbetet utifrån det. Har du några som helst frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig.

Referenser

070 - 518 29 66          forssberg@officeservices.se